Saturday, February 25, 2012

Menangi Yes 4G

Assalamualaikum.


Korang teringin nak memenangi Yes 4G tak? Ekekeke. Grand Prize, kereta Yes 4G dan beberapa hadiah yang disediakan. Hadiah kedua dan ketiga, barangan Yes 4G. Dan 10 hadiah saguhati.


*Tekan untuk tumbesaran*
*Sambungan entri semalam yang INI.*


*Tekan untuk tumbesaran*
*Senarai hadiah*


Cara untuk menang? Sila lihat ini.


*Tekan untuk tumbesaran*


Korang boleh join dekat FACEBOOK ataupun di PROTON. Tawaran sehingga 27 Mac 2012. Ada masa lagi. Cepat! Cepat! :D


Maaf, agak pemalas ye nak taip panjang-panjang. Gambar dah memudahkan kerja aku. Hahaha.


Nota kecil : Tengah hari tadi aku pergi ke Karnival WOW, Putrajaya. Korang bila lagi? Ekekeke.

11 comments:

Syazwan Che Deraman said...

bila tengok contest kan, rasa nak memang sangat..tapi akan daya.
selalu tak bernasib baik.

goodluck anyway.

Clara Rella said...

Karnival WOW untuk apa?

Ahmad Haziq Azlan said...

hira nak menang kereta la tu.....

L said...

kalau zahirah menang kasi la kat L k..=) huhu

jom baca sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/ko-buat-maksiat-semua-kena.html

Prettywrite said...

contest apa ni..nak usha jap lah..

zOeY zAu YaH said...

duduk kat kedah mls jln jauh2 mmg x pegilah karnival wow tu haha..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

time drive memang xde la nak berinternet kan.. klu ada pun tuk on navigator..huhu

biela bell said...

bell pun dah pergi karnival wow tu tghari tadi..hehehe

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

A'ah. Kat Karnivel Wow tu ada apa? Wau?

Lia Irdelia said...

bestnyer kalu menangkan.. ehhehe

Cik Amni said...

wow! tapi serius tak sempat nak berinternet dalam kereta.. kang lain plak jadinya.. hehehe.. but nice sharing sweety.. good luck! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...