Thursday, February 2, 2012

Stress? Dove adalah jalan penyelesaiannya.

Assalamualaikum.


Maaf, hari ni aku sangat letih setelah seharian berjalan-jalan bersama kawan-kawan tercinta merangkap kawan-kawan satu kepala. Sangat happening tapi membosankan pada akhirnya di mana aku hanya berjalan-jalan keseorangan di Alamanda, Putrajaya selama beberapa jam. Pfffttttttttt -.- Setelah berjaya menawafkan diri di pusat shopping tersebut, mari hilangkan stress bersama COKLAT DOVE walaupun terpaksa dalam keadaan kaki yang sangat sakit. Ok, saja je higlight. Hahaha.


*Google*


Dia ada 3 perisa tapi aku beli yang warna pink tu je. DARK CHOCOLATE. Aku tak suka coklat manis -.- Saja je try beli sebab Hanis Zalikha punya promosi dulu punya macam berjaya je memikat hati aku supaya beli. Hahahaha. Kuning, MILK CHOCOLATE. Ungu, NUTS, FRUITS AND RAISINS juga, mungkin? Aku tak tengok sangat tapi DARK CHOCOLATE juga. Dan aku tak suka sangat yang ada kacang -.-


Serius, sangat sedap. Rasa dia berbeza dengan coklat yang lain. Sangat lembut. DARK CHOCOLATE tu sangat pahit sebab banyak koko. Tapi sedap. Semakin pahit, semakin sedap. Ye, aku tahu citarasa kita memang tak sama. Hoho.


*Google*


Kepada korang, silalah try beli sebab memang tak rugi la. Siap boleh THUMBS UP lagi. Hahahaha. Bak kata encik empunya kedai ayam, "It's finger lickin' good!". Belum cuba, belum tahu ;D

8 comments:

Si BuDaK KaChAk said...

xnk beli...bagi la 1...hahah

zOeY zAu YaH said...

sedapnye..

Bobo said...

okeh nnt nk try! :)

Ezad Skytech said...

sy ni asalkan coklat je..semua makan je..haha~

Cikgu Ma said...

sedap ea? tak penah try lagi...

KhaiZa said...

mcm best jer.. kena try nih
--
jom view tudung-tudung cantik kat sini
DAN
jom ketahui lebih lanjut tentang VCO catalyst

Bella said...

serius ke?
nak belilah lpas ni... ^^

Clara said...

Igtkn Dove yg pencuci tu.. heheh.. first time dga..slme nie tension mkn sfari je.. hohooh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...