Monday, February 20, 2012

Muzik Yang Bisu

Assalamualaikum.


Seharian aku tak update semalam. Sibuk packing katanya. Haih. Bila dah sampai kolej, jangan haraplah kan aku nak update. Malam tadi nak online, tapi Wifi sangat hampeh. Perkara biasa -.- Ni online pun guna Yes 4G yang menolong aku dikala susah. Huehue.


Aku nak kongsi dengan korang satu band atau kumpulan yang mempunyai rentak muzik yang sangat awesome! Serius, aku tak tipulah. Pertama kali aku tengok band ni dekat TV9 dalam rancangan Nasi Lemak Kopi O. Band ni bukannya band nyanyi sepertimana yang korang tahu. Dia beraksi dengan menggunakan benda seperti pisau, tong sampah, kon dan lain-lain.


Pelik, bukan? Tapi bunyi yang dihasilkan dan juga gaya sangatlah menarik. Rentak sama ala-ala KPOP yang korang minat tu. Agagaga~ Jangan judge dulu ye anda semua. Cuba tengok video bawah ni. Serius, best! :D





Band ni namanya No Noise Percussion. Cuba korang tengok video dorang yang lain dekat Youtube. Menarik, tertarik gua cakap sama lu. 


Nota Kecil : Lambat nak tunggu kelas pukul 5. Mengantuk balik mata ni. Haih.

5 comments:

Si BuDaK KaChAk said...

mmg kreatif la dorg...ni klu try ketuk periuk dkt umh ni mau kne hambat dgn mak....huhuhu

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Mula-mula terfikir jugak, ada ke muzik yang bisu? Macam mana nak dengar kalau muzik tu bisu? Rupa-rupanya nama kumpulan tu. Hehe.

L said...

L xleh tgk la.. kene block. huhu

jom baca sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html

Zul Fattah said...

ko guna yes? laju tak?

Lia Irdelia said...

uniknyer...
heheheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...