Thursday, February 9, 2012

Pupel Liyana Mega Giveaway

Assalamualaikum.


Sementelah sekian lama tak join giveaway bagai, kali ni saja rajinkan diri nak join pula kan. Semuanya gara-gara kena tag dengan AinaAiey. Ekeke. Tapi korang mai la join juga. Serius, tak rugi.


*Tekan gambar untuk terbang ke sana*


Senarai SPONSOR untuk giveaway pada kali ni adalah...jeng.. jeng.. jeng..



Banyakkan? Haaa.. Tunggu apa lagi? Marilah memeriahkan giveaway ni. Kepada kaum lelaki, jangan risau. Kalau korang dapat barangan wanita, korang boleh sedekah dekat kawan ke adik ke kan? Dapat juga pahala. Kalau header, topup ke apa yang tak memilih kasih terhadap jantina korang, itulah dikatakan TUAH korang :)


Nota Kecil : Aku layan giveaway bila kena tag je. Huehue.

8 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

kasut? menariknye... :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

banyknya sponser :D

Hanif said...

semoga berjaya..salam kenal

Jom join Hanif Blog Bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali
Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

sergeant keroro said...

gudluck!!

Rafflesia™ said...

selamat malam Isnin.. =.=
saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

syiedalikes.blogspot.com
lovestory313.blogspot.com

Patrick Star said...
This comment has been removed by the author.
Patrick Star said...
This comment has been removed by the author.
Pupel Liyana said...

terima kasih kerana sudi join pupel liyana mega giveaway. gud luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...