Friday, February 17, 2012

Tabiat yang hebat

Assalamualaikum.


Menghitung hari demi hari, jam demi jam, minit demi minit dan saat demi saat. Hoi. Lusa aku kena pulang ke UPM la. Barang tak pack lagi. Malas la -.- Esoklah jawabnya. Malam karang nak layan movie lagi. Agaga~ :p


Haaa.. sejak beberapa hari ni aku dah buang tabiat yang tak berapa nak betul. Dah nak hampir 2 minggu. Nak tahu apa? Ini diaaaa..




Mengumpul komen sebanyak 100 untuk 11 entri tanpa dipublishkan lagi. Oh, itu sangat gila ye. Aku tahu korang punya entri kalau 1 entri je dah boleh dapat berpuluh-puluh komen. Tapi aku tetap bersyukur sebab ada yang masih prihatin sudi datang baca entri-entri dekat blog aku dan komen. Terima kasih banyak-banyak ye :'D


Dan ini pula friend request di Facebook.




Ada di antara korang dalam senarai? Haha. Seramai 40 orang tapi ada yang aku hidekan. Nak accept ke tak eh? Aku macam nak letak Friend List tu ada kawan je tapi macam pilih bulu la pula kan. Tapi aku takut juga kalau ada yang nak stalk aku ke kan? Erk. Fikir apa la aku ni -.- Tak apa, nanti aku accept semua :D


Apabila bosan, marilah kita komen status blogger yang famous. Agagaga~





Itulah dia komen yang tak bernas dari aku. Hahahaha. Opssss.. Macam terpublickan pula nama Facebook aku dekat sini.


Nota Kecil : Ada juga eh blogger yang main unfollow blog. Kesian blog aku ni. Sedih je tengok nombor tu. Kejap naik, kejap turun. Huuuu..

3 comments:

Si BuDaK KaChAk said...

hahaah....mcm2 la dia ni...hehehe

*pdulikn je sape yg unfollow...wlaupun ilang sorg tp still ade beratus2 lg yg nk bce blog ni...

reader lebih pnting dr follower..

=)

biela bell said...

samalah.tgah countdown detik2 semula menjejak kaki ke kampus..hehehe..

tu la.roomate pun kaki beli on9..HAHAHA..adoii..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bnyk tul komen dia. huhu x publish pn bnyk lg.. huhu hebat~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...