Thursday, August 25, 2011

Apa tu IMVU?

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Dalam entri aku yang INI, ada juga orang tanyaIMVU tu apa? Aku ingat korang semua dah tau. Maka, aku pun buat tak tahu la kan. Haha. Tapi, kesian pula korang kan nak tahu apa tu IMVU. Meh sini aku bagitahu.


IMVU tu sejenis GAME. Ye, betul. GAME!


Ni haaa IMVU tu. Baca betul-betul eh? 3D Chat and Dress-Up Community. Aku mula tertarik sejak buka mana-mana laman web ada je iklan tu, so aku buat je la satu akaun. Haha. Tapi sejak akhir-akhir ni aku malas nak online game ni. Bukan apa, avatar dorang seksi-meksi wooo.. Korang boleh ke tengok? Tak kan? Haha.



Ni pula salah satu aktiviti dekat sana, iaitu Daily Outfits. Bila banyak orang vote, jadi top voters ke apa ke kan, korang dapat credit. Credit tu korang guna untuk shopping dekat dalam game ni. Haaa.. Seronok tak? Tapi aku selalu pergi 7-E untuk beli mol. Mol tu macam korang beli topup. Aku dulu sangat gilakan game ni sampaikan aku rajin pergi habiskan duit semata-mata nak beli mol. Haha. Dasyat betul.


Tapi dulu, aku ramai kawan. Sekarang macam tak best pula. Kawan-kawan dulu ramai hilangkan diri. Sibuk, mungkin? Tapi kitorang ada juga keep in touch dekat Facebook. Hehe.



Bila aku bosan dekat room chat tu, aku selalu mainkan lagu-lagu dekat dalam list ni. Tak ada la aku bosan sangat. Kadang-kadang pergi kacau dekat room tu, room ni. Jadi stalker kadang-kadang memang sangat BEST! Hahaha :p


Sekian. Kalau korang berminat nak main game ni, jangan lupa inform aku. Boleh jadi kawan wehhh.. Hahaha :D

15 comments:

Clara said...

teringin gx nak wat tapi tak taw laa..

Nak download takut plx..

humm..

Mesti best kan..

Cr men game at fb je..

mr.libra said...

dah pernah main dah game nie...tapi tak reti....huhuhu

Ezad Skytech said...

dulu sy selalu jugak guna MOL tu sebab main game kat FB..hee

tapi sekarang da tak da..buat habiz duit je..haha~

schaze zainn said...

game ni macam sorority life kat facebook tu ke? hihi

dah lama tak online FB =,="

family of fur said...

bes ke game ni?? fof mmg giler game.. hehe.. tp mmg kene kuokan duit cam hira wat ke??

family of fur said...

:)

hira said...

CR, kadang-kadang ada juga virus. tapi hati-hati la. huhu

hira said...

mr. libra, nak saya ajar ke? haha :D

hira said...

izzat, game apa tu eh? saya tak layan game dekat fb. menyemak~ haha :p

hira said...

schaze, lebih kurang la tapi lagi best sebab boleh chat guna avatar. lepak room sana, room sini. haaa.. seronok! huhu

hira said...

FOF, dia tak perlukan duit pun. cuma bila rasa terdesak sangat nak guna kredit, keluarkan duit. huhu

family of fur said...

hira ajarla cmne nak men game tu.. hehe
klu da phm, barula ley men.. tol x?? :)

hira said...

ye FOF :)

iPai said...

hamboi sukanya hira dengan avatar2 ye ..

hee, pernah main game pet society kat facebook tuh je .. lain tak pernah .. hahaha

=P

tak pernah dgn online game macam ni .. heheh ..

hira said...

abang ipai, sikit la. haha :D saya tak minat pet society. macam apa je. haha. yang ni je saya layan :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...