Thursday, August 25, 2011

LURAH tu apa?

Assalamualaikum semua. Haih. Ini kali pertama ada orang saja je buat kontroversi dalam blog aku ni. Adeh. sabar je laaaaa~


Ni haaa.. Cuba korang tengok.



Saja je kan cari benda yang tak betul dalam blog aku. Setahu aku la, aku mana ada buat entri pasal ni woooo.. Kau ni pun satu, agak-agak la kan. Tak faham aku. Haha. Bikin PANASSSSSSSS je tau! Dah la lagi beberapa hari nak raya. Bawa bersabar, bawa mengucap, bawa berzikir. Ting ting tong betul. Hoho.


Nota Kecil : Kontroversi habissssss.. Haha :p

Pesanan dari penaja : Selamat berbuka puasa korang. Huhu

24 comments:

SITI NOORNADIYANA said...

erk! bulan pose pon ramai yg cari bende tak betol. =.=

shah said...

rasenye bukan dy carik dalam blog awak...search engine yang bawak dy ke blog awak...

Farhan Hanif said...

panas ni...google salah pandang kot...hahhaa

Ezad Skytech said...

haha..sape la cari keywords tu ye..hee~

schaze zainn said...

wahh ade ke lurah? haha sengal betul sape yg carik tu..

btw, selamat berbuka juga :)

Wanz Mejuez said...

lurah tuh apa.... ahahaha ayat dia tak leh blah.. ahahaha

Clara said...

Pelik2.. jom taip bende tu kat google and tgk resultny..

=D

Ezad Skytech said...

nak makan penampo sape yg cari keywords tu..huhu~

Syazwan Che Deraman said...

saya masih tak paham maksud lurah.
heheh

hira said...

kak diana, memang dorang tak berapa waras kot. haha :D

hira said...

mungkin kot shah. huhu

hira said...

farhan, mana saya tahu. dia nak bagi saya benda best-best kot. hahaha :p

hira said...

izzat, awak rasa siapa? hahaha :D

hira said...

schaze, mana saya tahu. saya usya nuffnang, tiba-tiba je ada. sabar je la. huuuuu~

hira said...

wanz, kontrol sikit ye? hahaha :p

hira said...

CR, wah.. siap macam tu sekali eh? hoho

hira said...

izzat, cuba tampar sikit orang tu. nak tengok. hahaha

hira said...

encik pilot, yeye je tak faham. ketuk nak? haha :p

cik najihah said...

walamak..lagi ganas..lurah tu..

Zul Fattah said...

cam hampeh je.. sapa punya angkara tu..
otak blue.. aku ingatkan apa la tadi.. buat suspen aku je..?

hira said...

kak najihah, ganas sikit. haha :D

hira said...

hahaha :D yeye je zul fattah ni :p

iPai said...

pergh .. tak pernah kena laa plak ...

Hira lurah tuh ape ? =P

pelik2 laa diorg ni cari keyword masa bulan puasa .. ni bukan kira syaitan hasut dah ni ..

hira said...

hahaha :D boleh pula abang ipai tanya balik. sekeh nak? haha :p

p/s: biasa la tu, manusia. hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...