Friday, August 19, 2011

Peserta "Segmen Pengalaman Beraya Di Kampung" Kena Tekan SINI

STICKY POST!
(Gagahkan diri untuk scroll ke bawah untuk lihat entri terbaru)


Assalamualaikum dan selamat pagi. Peserta segmenku, di mana anda? Nak bagi something special ni. Walaupun duit tak ada la banyak mana, gagahkan diri nak bagi juga.


Ni haaa..


*kad raya dari Encik Google*

Maknanya, aku nak bagi korang kad raya la. Suka tak? Suka tak? Tapi yang berkartun ala-ala zaman sekolah kita dulu tu. Ada yang sudi tak? Huhu. Tolonglah cakap sudi eh? Kalau tak, nak nangis. Tak pasal-pasal aku pass dekat yang sudi je ~___~


Bajet tak mencukupi la awak. Kalau kita banyak duit, kita dah boleh bagi duit raya tau. Okay, itu sangat annoying plus gedik. Haih. Haha. Tawaran ini terbuka sehingga hari Jumaat bersamaan, 19 hari bulan ni dan berakhir pada pukul 11.59 PM ni je, ok? Tak nak lama-lama. Hari Sabtu tu aku nak keluar mencari barang untuk persiapan masuk Universiti bulan depan. Nak terus pos, kalau boleh. Kalau lambat, lepas raya la korang dapat. Jangan salahkan aku pula. Hehe.


Sila emailkan NAMA PENUH dan juga ALAMAT di email ini ;zahira_dzulkifli@yahoo.com dengan bertajuk, "Kad Raya dari Hira". Aku letak tajuk (subjek) tu sebab email aku banyak sangat. Semuanya spam. Malas aku nak usya satu-satu. Buang masa. Haha. Minta perhatian tau semua. Harap korang bagi kerjasama :)


UPDATE :
HANYA TINGGAL 11 JE LAGI. SILA-SILA CEPAT! :D

Nota Kecil : Kalau rajin, bagitahu yang lain ye? Eh, tengok kalau aku free, aku bagitahu mereka. Bukan apa, sibuk kejap walaupun cuti hari ni. Nak sambung buat kuih badam sempena raya nanti woooo~ Haha. Semangat terlebih.

*Pinjam Encik Google punya*

19 comments:

eintan nurfuzie said...

CIK EN DAH EMAILKAN ALAMAT N NAMA...NAK KAD RAYA...HUHUHU

cik najihah said...

nak bole x hihihi
x malu

Dzarief Zuhdi said...

yea,, nak kad raa.. open 4 nyone ker?? hehe

Bella said...

Wah... Kad raya...... DAh lama tak dapat... Terima kasih...^^
Suke33...

Ezad Skytech said...

nak jugak kad raya..hee~

Ezad Skytech said...

nanti jangn lupa pos kat rumah biskut badam tu..hee (^^,)

Dzarief Zuhdi said...

owh.. ok.. bru prasan.. untuk peserta segmen ja.. hehehe..:D

Green Apple said...

cantiknya... x yah pos hira... nanti akak tempek kat blog akak... lagi gempak... hahaha...

Run Away said...

salam kenal...jalan2 tgk sini jap...salam aidilfitri...

Umi Asura Sanusi said...

dah bertahun rasenyer tak dapat kad raye..last time 2007

My MiRa said...

huhuhu


mira datang sini ya...

Green Apple said...

nak bagi jugak ye hira... ok nt akak email ye... macih tau...

Kancil 8349 said...

Kancil dah bagi alamat.....thanks

Dalila Diela said...

Done !
tq..

intan said...

Hira, akak dah email..
tapi nk tepek kat blog skali boleh kan.. =)

Razil Tahir said...

ala... xpayah la susah2...
tak perlu pun kad2 raya nie, janji ada niat untuk ucap jer da cukup...

( btw, dah email dah alamat.. hahahahahaha)

Razil Tahir said...

ala... xpayah la susah2...
tak perlu pun kad2 raya nie, janji ada niat untuk ucap jer da cukup...

( btw, dah email dah alamat.. hahahahahaha)

SITI NOORNADIYANA said...

hira, akak ade email dah haritu. ade dpt kan? ^^

Ajeyy Rawk said...

salam ziarah lagi, jom baca entry yg tertinggal nie.. huhu :

spontaneous & wordless :)


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-3-selamat-berbuka.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/spontaneous-thursday-3-keadilan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...