Thursday, August 25, 2011

Mau mau lemau~

Assalamualaikum korang. Ehem ehem. Aku hangin laaaa buka Facebook tadi. Haha. Sebabnya, entri aku pasal LURAH tu aku buat autopost je. Maka dengan itu, benda tu secara automatik post dekat wall aku atas bantuan NetworkedBlog. Ada juga yang like dan komen macam ni, "Aik, tak tahu ke lurah tu apa?". Haih. Aku saja je buat tajuk tu wehhhh.. Bukan aku tak tahu. Ala, buat-buat macam budak kecik yang suci murni, tak tahu apa-apa. Korang kalau pasal tu, cepat je tekan kan? Haha :p


Dah, malas aku nak cakap lebar pasal benda tu. Bulan puasa ni. Karang, kurang pula pahala. Siapa mahu jawab? Hoho.


Haaaa.. Korang, aku dapat free doodle wehhhh~ Hahaha :D Korang selalu dapat doodle kan? Ni turn aku pula. Tiba-tiba seronok terlebih. Huuu.. Semua ni atas jasa baik Cik Izza yang nak bagi doodle free kepada follower dia. Masih ada 5 tempat kosong. Cepat penuhkan. Korang dan dia juga untung. Sama-sama manyak untung woooo~ Tarak siapa yang lugi.

Comel tak? Aku saja je pilih warna ni supaya matching dengan blog aku. Hahaha. Comel betul. Thanks Cik Izza! :D


Nota Kecil : Malam-malam ni aku lemau sikit ye. Tu yang tajuk entri ni lemau. Haha. Semua disebabkan layan lagu jiwang yang sedih masa menunggu orang ambil aku balik kerja. Hoho.

10 comments:

Cik Bell said...

jgn lemau..cepat mengeras.hehe

cik najihah said...

dik,awk kos ape?

ArulchelseA said...

wahh comel dodol tu..skang time buat dodol kih kih kih

Zul Fattah said...

haha..cam pelik je doodle tu.. :p

hira said...

transformasi eh cik bell? haha :D

hira said...

kak najihah, kos engineering. hehe

hira said...

arul, dodol untuk raya! :D

hira said...

banyak la pelik. cemburu la tu zul fattah ni :p

iPai said...

wewwwiiitttt .. lawa !!!! eheheh comel je .. heheh ..

budak kecik pon tahu ke ? hehe

hira said...

lawa kan? huhu. tahu la. budak-budak sekarang kan dah advance :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...