Friday, August 5, 2011

Mana best eh? Cuba jawab~

*Apa kena mengena gambar tu dengan entry ni? Eh, tak ada apa. Tu cuma semangat untuk belajar sampai habis selepas bergelar mahasiswi nanti. Hehe. Tapi muka budak-budak =____=*


Assalamualaikum dan selamat pagi korang. Aku nak tanya pendapat sikit, boleh? Bukan apa, aku agak tensi aka tension lah juga bila search dekat google guna ".:the truth of me:." tapi tak jumpa. Belakang-belakang jumpalah kot. Guna "the truth of me" pun sama. Dulu blog aku dinamakan "hira's bloggy! Aku search, keluar je. Haih. Kalau tak percaya, sila google. Macam-macam. Adakah perlu aku tukar nama blog ni seperti sedia kala? Hmmm.. Pening aku.


Nota Kecil : Pendapat korang amatlah dihargai :)


Pesanan dari penaja : Teringin nak tukar balik tapi nak tengok respon dari korang dulu macam mana :D

11 comments:

Kancil 8349 said...

Salam Hira,

rasanya kekalkan yang sedia ada...kerana kamu sudah ada identiti sendiri...

.izzati liyana. said...

maybe kan sebab takde orang yang guna hira's bloggy tuh. tu yg terus keluar. kalau the truth of me tu kan macam word biasa. and maybe page yang atas2 tuh semua lagi banyak guna word tu dari hira or maybe dorg guna SEO ke.

terpulang lah. saya pun selalu mempunyai kesukaran untuk membuat keputusan. :)

tapi okay what hira's bloggy tu. kenapa tukar? the truth of me is a common phrase.

LyaLuna said...

ta kesaa la.. gne jela mne yg sng utk dcariiii >.<

http://yanadimple.blogspot.com/

e k i n said...

Sebab dah ramai guna ayat the truth of me, kalau search dekat google tu lagi la sah2 sampai search satu dunia. Hehe. Ntah la.

Tea Dno said...

kalau guna english name, memang susah nak jumpa kat carian google. cari tea punya blog, jumpa tak? huhu.

tea dno

tak pun...

secret propaganda

Nur Najwa said...

saya search the truth of me kat google (blog)... jumpa je, tapi kalau google terus... tak jumpa..

iMBobo said...

the truth of me tu umum, kalau google memang byk yg keluar hehe..

Dzarief Zuhdi said...

a'ah kan.. dah search gak kat google, tak kluar.. banyak sangat benda lain yg sama nama ngan blog nie.. entahla..~~

shah URL said...

waaaaa. belajar elok2 ye nak..

nnt dah berjaya jd boss besar amek pakcik jd staff gaji mahal2 e :D

Ezad Skytech said...

kalau letak nama english..kena bersaing dengan luar negara kat enjin carian Google tu..
cuba tukar nama BM..hee..

Abang Stalker said...

x pyh la tkr..a cun da tu nm blog. :)

myb kne berblogging lme ckit kot gn nm yg baru ni,nti ble da byk org earch,ada le kt engine search tu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...