Monday, August 22, 2011

SEGMEN HIRA : AKU RETI MEMASAK, KAU RETI?

STICKY POST!

(Sila lihat bawah untuk entry terbaru)


SEGMEN DITUTUP!
Assalamualaikum. Hehe. Segmen aku yang kedua ni. Harap ada orang sudi join ye?

Syarat-syaratnya :

1) Buat entry yang bertajuk, "Segmen Hira : Aku reti memasak, kau reti?"

2) Letak banner aku yang atas ni dan link kan ke entry ni

3) Korang explain la korang reti masak apa.

3) Jangan lupa hantarkan link entry korang tu dekat komen

4) Terhad kepada 50 orang!


Nota Kecil : Aku nak masukkan korang dalam list :D

69 comments:

anakmuda said...

nak join.. tapi tak expert lah bab masak2 neh.. bab tukang makan boleh la..

Wani Swift said...

Reti reti ! :D

H.J said...

mesti ramai je laki yang join..aha

bombay said...

join!;)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Kancil 8349 said...

Salam,

jom ke blog kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/punca-traffik-kancil-8349-minggu-ketiga.html

hira said...
This comment has been removed by the author.
A'G said...

join~



http://biringmenaning.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

My Name is Mar said...

Insya-ALLAH..
Nanti wa join.. Dah bookmarked!

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

dah..:)

EhanPean said...
This comment has been removed by the author.
EhanPean said...

wahaa ~ salah anta link *malumalu*

http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

baru betol . tadi tak check . hoho .

jotch said...

http://jotch-production.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-masak-kau-reti.html



masak2...jom..

Mrs. Farhan said...

saya join. =D


http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

izatty fatihah said...

ala xreti la bab masak2 ni
kantoi hehe :)

i am S!L4H.. said...

reti jugak......

masak tuttt n tutttt

haha

Zul Fattah said...

siap.. give support to u..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

olinolina said...

saya join


http://molinolina.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

SoLy SoLicious said...

reti msak skit2..hee

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

asamasin said...

join.. :D

http://apeponbolehhh.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasakkau-reti.html

tia @ Ini Kisah Tia said...

ini linknya sygsss ..

http://www.inikisahtia.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Cheq Sue said...

jemputan istimewa

http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Lia-De-Pinky-Leo said...

saya join jugak

http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

alyana shafinas said...

alahh, sy xpndai sgt bab masak2 nie..hihii

Bui Junaidi said...

malu nya nk cakap
kak bui tak reti memasak lah
kalau masak yg simpel2,boleh lah
huhuhu..*_*

3no gr33ny said...

aslmkm...
dh join..panjang betul bercerita..bacalah yer

http://3nogr33ny.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

maszull said...

salam ...mama pun nak join yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Farhan Hanif said...

saya join.... http://farhanhanif.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

amirulspurs said...

nak join tau. thnx sbb jemput. tp internet prob. too slow nak upload pics. nt dah ok internet, sy join segmen ni. sy pndai masak tau. hehe

lisa lis said...

http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasakkau-reti.html

salam..datang join segmen hira ni~

n support segmen nih...

salam ramadhan~ ><

http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasakkau-reti.html

aimie amalina said...

joooiinnn!


http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-masak-kau-reti.html

amirulspurs said...

ok, dh siap pn. sy join :)

http://amirulspurs.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

iyan shazlind said...

http://hijaurumputitu.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-masak-kau-reti.html

Cik Kasut said...

http://kasutselipar.blogspot.com/2011/08/assalamualaikum-segmen-hira-aku-reti.html

dah join :)

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen join..

ID Folower : NurReen

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Tea Dno said...

join ok.. he..

http://www.tehuzz.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Princess Feyqa said...

ok thx jemput ye hira :D nti kejap lg akak join eh!

Ezad Skytech said...

saya join jugak..heee~

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Fahz said...

saya join :)

http://nurfahz85.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

apidrosli said...

kita join:)



http://norafidahrosli.blogspot.com/2011/08/segmen-aku-reti-memasakkau-reti.html

Lulu Rahman said...

follow dan join :)

http://annishrahman.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

sizuka said...

done!!~

http://ieja-comot.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Panggil aku Han said...

thanks jemput :)..han join..

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/08/aku-reti-masak-kau-reti.html

mr.libra said...

join jugak..=)

http://t4rm12e3.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Freaky said...

http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

FAUZIAHAHMAD said...

JOIN JUGAK...:))

http://ramaramapunyecerita.blogspot.com/2011/08/segmen-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Izzati Alina said...

da join...

http://izzatialina.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Noriko Miyosyi Aizawa said...

joinjugak...

http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

tQ

Tholeha Mustapa said...

okay siap! saya join skali :D

http://bidadari-kayanganku.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-masak-kau-reti.html

Bella said...

Saya join...

http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Terima kasih atas kad raya...^^
Dah selamat sampai kat rumah...
Rasa nak tulis kat blog la... suke...^^

cik najihah said...

join

http://najihahfara.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-mesakkau-reti.html

faridah nazurah said...

sempat lagi kan nak join? hee :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Clara said...

Kq hira, Cr masuk..

http://cerytara.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Mimie. said...

saya join :P

http://mimiesukehati.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

[fArAh aLiAs] said...

farah pandai masak:

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

!Fatin Fadhillah... said...

http://namakufadhillah.blogspot.com/2011/08/chapter-218-segmen-hira-aku-reti.html

fatin dah join ye hira! yipeee!!

mira said...

segmen yg menraik. :)

http://mylifemira.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

intan said...

kak intan dah join =)
http://qisatulhayati.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

NA said...

Berminat nak ikuti segmen Hira. Harap sempat :)

http://me-soul-searching.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

-wina1979-

Princess Feyqa said...

http://princessfeyqa.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

dah joined dear!

lisa lis said...

salam....

haishhh, saya tak join lagik kew? hahahaha...segmen dah siap dah..lupa lak nak update kat sini...ingatkan dh letak link~ hehehehe,..

sy join gak nih~

http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasakkau-reti.html

Eddy Dce said...

Eddy Dce join....

http://eddydce.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-masak-kau-reti.html

Athirah Liyana said...

mcm best! join dahh
http://isihati91.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

schaze zainn said...

nak join juga :)

http://erynsyaze.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-masak-kau-reti.html

Dzarief Zuhdi said...

http://zuhdifreak.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html


erghh.. dah ramai join nie.. tak pa kan aku join.. hehehe...

maap la yer, lambat sangat... sebok betol arinie.. :D

Sheeszshira Shiraz.... said...

http://nurulshiraz.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

dh join!

My Name is Mar said...

tak tau masih sempat or tak..
http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Nur Zulaikha said...

alaa.baru je BW ni...hmmm.sempat lagi tak???huhuhu....

hira said...

sebenarnya dah tutup~ huhu

hira said...

sebenarnya dah tutup~ huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...