Tuesday, August 9, 2011

Saya bermusuh dengan..




Cik adik yang manis. Weehoooo~! Thanks Encik Keroro sebab bagi jiran yang comel lote. Yang penting, bukan berlainan jantina. Karang naya aku sebab skandal-mandal pula timbul. Haha :p


Eh, korang. Jom la terjah blog cik adik ni. Header dia comel. Okay, cemburu kejap ~___~ Hehe. Doodle wooo~ Tak rugi terjah blog dia. Siap ada tutorial. Aku memang fail kalau bab tutorial ni. Search je mana-mana blog yang ada tutorial. Itulah kepakaran aku. Huhu.


Nota kecil : Selamat datang, jiran baru! :D

5 comments:

H.J said...

selamat bermusuh..nasib baik tak dapat musuh dengan hira

hira said...

kenapa pula? haha :D

Ezad Skytech said...

selamat berjiran ye..hee~

iPai said...

wah2 .. dah jumpa musuh dia dah .. hehe

hira, rajin hira datang blog kan .. thank u .. sori kalau lambat balas balik ..

n skrang ni macam perasan hira dah jadi pengomen tegar blog orang lain .. hehheh

chaiyok hira !!

sergeant keroro said...

hehe, selamat bermusuh XD

eh, berjiran :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...