Tuesday, August 2, 2011

WAJIB tengok bagi sesiapa yang mempunyai mood sama dengan aku. CEPAT!

Assalamualaikum. Maaf la ye, mood nak blogwalking ting tong kejap. Mood tengah toink toink. Almaklumlah, tak ada orang layan. Saja layan game angry birds tapi hampeh. Bikin gua panas je~! Hoho. Kemudian, godek-godek youtube. Terjumpa video ni. Layan wehhh.. Tak rugi wa cakap sama lu. Bikin hati gua terpegun, terkesima, dan terpukau. Berapa banyak "ter" daaa.. Sama je kot makna semua tu. Layan~




Amacam? Banyak suka? Sila LIKE Fan Page aku ye? Okay, tipu sunat. Tarak Fan Page di blog ni. Harap maklum. Hoho.


Nota Kecil 1 : Sambung jadi minah bosan kejap. Lepas tu, tidur~

Pesanan dari penaja : Aku blogwalking korang pagi esok. Tunggu tau!

14 comments:

G3-lina said...

gila UBI!!!! dia ni manusia ke ape ni?? lentik nye badan dye~

hira said...

hahahaha. best kan? macam tak ada tulang. sekejap jadi robot la apa la. haiyoo~

bombay said...

hahaha..gile fleksibel..

zOeY zAu YaH said...

amoih kemain lentik bdn dia seriau!

hira said...

tuan bombay, dia selalu join gym kot. haha :D

hira said...

kak zoey, biasa la tu. tapi saya tak tau la pula dia buat apa sampai jadi macam tu. tapi memang cool habis la~ haha :D

cik pip said...

sama lah..nak BW jadi mcm tersekat je..

hira said...

tak perlu blog walking la senang. haha. eh, gurau~ :D

sergeant keroro said...

gila stylo! serius!

LyaLuna said...

haha da mcm jelly da nehhh >.<

http://yanadimple.blogspot.com/

hira said...

encik keroro memang suka eh? haha. thanks~ :D

hira said...

haha. lya, ada la sikit kot~ :D

Suhazli said...

geli!!!!hahah :D

Abang Stalker said...

erk...manusia getah ke dia ni. =='

cmne dia bt,geli tgk liuk2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...