Monday, August 1, 2011

Segmen BW sambil tambah follower




Blog yang serba pink. Follower hanya 521 orang. Sayang korang! :D Mula dalam dunia blog ni pada 28 November 2008 tapi mula aktif bulan lepas :)


Tag :






24 comments:

iMBobo said...

thanks sbb tag :)

hira said...

your welcome :D

Rohaizam Rosli said...

waaa nak join gk la...

hira said...

hehe. sila-sila :D

Green Apple said...

selamat menjoinkan diri hira...hehe

GaDis BuTtErFLy said...

jln2 kat sini :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

ramai macam tu kan . masa mula-mula buat blog tak aktif sebab tak tau banyak sangat . dah lama-lama rasa macam nak update doplohpat jam . heheh :)

hira said...

thanks kak GA. jom la join! :D

hira said...

thank you gadis :)

hira said...

kak tia, bukan tu je. saya ni sibuk dengan sekolah, matrik apa semua. kerja semua banyak. tak sempat nak update apa semua la kak. ni waktu terluang, saya update la. hehe

Ezad Skytech said...

thankz sebab tag..hee~

hira said...

your welcome. huhu

cik najihah said...

tenkiu dear tag..akk baru dpat on9

Freaky said...

uik segmen.. gud luck dalam menambah followe :)

hira said...

it's ok kak :D

hira said...

freaky, thanks. haha. ni je rajin. nanti mood down balik. percayalah~

Noorul Amera Adnan said...

done follow u dari segmen yuyue :) follow me back : BW sambil tambah Follower

Abang Stalker said...

pink tu cantik, :D

wah..da 4thn la berblogging ek.kira nya hira stat dr zmn skola la kn.hebat2..:)

iPai said...

e eh .. hira laa .. nak buat2 tak kenal leh ?

hye .. saya datang dari segmen yang sama .. mai laa blog saya kenal2 .. hehe

nak kenal kat sini pon boleh .. hira apa kabar ? =P

hira said...

noorul, nanti saya datang sana eh? :D

hira said...

noorul, nanti saya datang sana eh? :D

hira said...

abang stalker, memang cantik pun pink tu! haha :D yup, zaman sekolah :)

hira said...

abang ipai, nanti saya datang sana eh? sekarang banyak sibuk la. hoho

Green Apple said...

salam ramadhan & selamat menjalani ibadah puasa... saja akak nak ramaikan pengomen kat segmen ni...hehe

singgah dari segmen BW sambil tambah follower cik yuyue stories...

http://ciksufarida.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-sambil-tambah-follower.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...