Monday, August 15, 2011

Senarai Peserta Segmen Pengalaman Beraya Di Kampung

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah, "Segmen Pengalaman Beraya Di Kampung" sudah pun berakhir. Terima kasih tak terhingga kepada yang sudi menyertai segmen ni. Terharu tau :'D Walaupun mula-mula macam susah je orang nak terima, tapi gagahkan diri juga promote. Huhu.


Inilah hasilnya..


#1



#2


#3



#4



#15



#16



#17



#18




Apa lagi? Sila terjah mereka sekarang! :D Best tau pengalaman mereka ni. Tersengih-sengih aku membacanya. Almaklumlah, aku pun budak juga suatu ketika dahulu. Huhu.


Nota Kecil : Terasa macam nak bagi something la dekat mereka ni sebagai penghargaan. Ehem ehem. Apa kata korang? Haha.

Pesanan dari penaja : Mereka ni tak ramai. So, korang terjah kejap je tu. Cepat, mudah dan efektif :p

31 comments:

Razil Tahir said...

penghargaan?
bagi! jangan tak bagi! XD

CIK MAY said...

oh..cik may pun ade jugak?terharu...sob3...Y__Y

hira said...

ehem ehem. tak fikir lagi la pula. hoho. any idea?

hira said...

mestilah ada. takkan tak termasuk pula kalau dah hantar penyertaan. huhu

iMBobo said...

hehe nak p baca entry mereka :D

Kancil 8349 said...

wah...terima kasih hira....kejap lagi Kancil terjah mereka...mesti best nie

Dalila Diela said...

tQ yaaa..banner saya tertempek di blog nie..hehe

Kancil 8349 said...

Kancil dah habis terjah kesemuanya...memang seronok baca cerita dorang...terima kasih kerana menganjur segmen ini...:)

Green Apple said...

dah keluar senarai... jom terjah.. thanx hira.. mesti letih kannn...

Garang tp Cute said...

nice, sume dah baca.. thanks hira ^^

Fadzli Amir said...

Salam kenal...
bagus2...bagi je tanda penghargaan...hehehhe

Bella said...

Terkejut jap... Ternampak header blog saya kat atas sekali... hehe... Nak gi terjah la...hoho

Dzarief Zuhdi said...

arr.. dah tutup ker? adoii.. x smpat nk join plak.. wuuu

Nur Najwa said...

Nak hadiah !! hehe

Kancil 8349 said...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/punca-traffik-kancil-8349-minggu-kedua.html

cik najihah said...

eh..bukak lagi x? Ya Allah.......lupenye nak join..dik nak join jugakkkk

SITI NOORNADIYANA said...

thanks hira. nanti akak terjah semua. nak kad raya! ahaha! demand plak tetiba. XD

p/s :umur awk berapa hira? haritu akak ade gak cari kot2 awk ade state umur awk. :P

Nur Najwa said...

Jom join GA ni... banyak hadiah ! =D

TAG..

http://ceritapen-ungu.blogspot.com/2011/08/saye-suke-online-shopping.html

hira said...

sila-sila baca iMBobo. hehe

hira said...

terlebih bestlah kancil! haha :D

hira said...

ye dalila. rajin ni siap letak header. huhu

hira said...

sama-sama kancil :) tahniah sebab dah terjah kesemuanya. hehe

hira said...

kak GA, sama-sama. penat sikit je. huhu.

hira said...

garang (tak ingat nama), sama-sama. haha :D your welcome~ :)

hira said...

fadzli, salam kenal juga. haha :D nak bagi la ni~ :D

hira said...

mestilah bella. sebab bella peserta yang pertama. hoho. tahniah! :D

hira said...

dzarief, dah tutup pun. huhu. jangan sedih tau~

hira said...

adik najwa, ada-ada. jangan risau. haha

hira said...

kak najihah, dah tutup la kak. huhu. tak apa kak. tahu dah akak sibuk :)

hira said...

kak yana, memang nak bagi. ops. tercakap pula. haha :D umur saya 19 je. tak ada nak state pun :p

hira said...

thanks a lot adik najwa. nanti akak join ye? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...