Wednesday, August 24, 2011

Senarai Peserta Segmen "Aku Reti Masak, Kau Reti?"

STICKY POST (24 JAM)!

*Rajinkan diri untuk scroll bawah untuk lihat entri terbaru*


Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Haaa.. Selesai sudah segmen kedua aku tu. Alhamdulillah. Dapat juga sambutan dari korang semua kan? Nak terharu lagi, boleh? :'D Huhu. Eh, ada yang tanya kenapa tajuk macam tu kan? Hoho. Maaf la, saja je nak bagi gempak sikit. Bukan riak tau. Haha. Aku tau mesti ada yang reti masak sekurang-kurangnya pun maggi. Tapi ada yang tak nak try. Ala.. apa salahnya kan? Dah, malas nak membebel, kejap lagi tak ada elektrik. Huuu.. Jom terjah! :D




















































Dah cukup 50. Tapi bila tengok ada lagi 2 orang la. Alahai. Kesiannya. Bulan baik ni kan, ala... terima je la. Hahaha. Nak, lagi 2 orang~ :D



Done. Hooray! Thanks a lot korang sebab meriahkan segmen kedua aku ni. Insya Allah akan jemput lagi kalau ada segmen lagi. Hehe.


Nota Kecil : Kalau ada elektrik lagi ni, aku nak terus buat list. Kalau tak ada, malam nanti la jawabnya~

25 comments:

Green Apple said...

akak boleh join ke...

cik najihah said...

tenkiu awak.hihihi

mira said...

Hira dah boleh letak link saya?
huhu, sory ya :D
btw, terima kasih :)

Dzarief Zuhdi said...

aik.. no 50?? hebakk benar aku budget.. hehe..

Ezad Skytech said...

wahhh..ramainya yang terer masak..hee~

Dalila Diela said...

x sempat nak join segmen nie..
btw, nak ucap thank you bnyak2 kat hira sbb kad raya hira dah sampai umah..cantik..salam ukhwah jugak :)

diela ada tag hira join segmen nie..kalau berkenan di hati jgn malu2 untuk join yaaaa...

http://chantekdia.blogspot.com/2011/08/segmen-pecah-perut-alepridz.html

hira said...

kak GA, boleh~ hehe :D

hira said...

sama-sama kak najihah :)

hira said...

hehe. ye mira. sama-sama :)

hira said...

hehe. ye mira. sama-sama :)

hira said...

dzarief, ala... nasib je tu. haha :p

hira said...

dzarief, ala... nasib je tu. haha :p

hira said...

izzat, usya la kalau nak tahu. hehe :D

hira said...

it's ok dalila. hehe :D thanks tau! :)

hira said...

it's ok dalila. hehe :D thanks tau! :)

EYFAalias said...

wahhh. ramainya join!

eintan nurfuzie said...

OPS TERELEPAS

hira said...

eyfa, ramai la juga. alhamdulillah~ hehe :D

hira said...

kak en, it's ok :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

oyeahh number 11 .. nanti Tia terjah semua okey .. thank you dear :)

hira said...

hehe. your welcome kak tia :)

Panggil aku Han said...

nk jenguk2 yg lain jugak..huhu

Farhan Hanif said...

chef profesional? lawaklah...xdela pro sgt...orang lain mungkin pro...hahah

hira said...

han, sila-sila :)

hira said...

farhan, merendah diri nampak. hahaha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...