Sunday, August 14, 2011

Hot itu SPICY!

Assalamualaikum. Malam tadi sebelum tidur, sempatlah juga pergi laman sesawang bagi wang saku terunggul di hatiku, iaitu Nuffnang. Fuhhhhh.. Ayat nak best je, kan? Huhu. Lepas tu, saja la rajinkan diri usya keywords yang datang dekat blog aku ni. Jom tengok! :D


*Tekan untuk tumbesaran setelah minum Enfagrow A++ :p*



Kalau korang perhatikan, ramai betul orang datang blog aku ni cari mengenai landskap halaman rumah. Dari dulu sampai sekarang, tak berubah. Ada je orang search. Nak tengok banyak ke tak, sikit. Satu entri aku yang dulu tu je. Ni haaa ENTRI yang aku maksudkan tadi.


Dah tengok? Amacam? Cantik tak lanskap tu? Hehe.


Okay, kedua tertinggi keywords dalam blog ini ialah juadah berbuka puasa! Haaaa.. Yang ni tak menahan. Aku nak tergelak. Ye lah, memang akui yang aku banyak buat entri pasal makanan masa bulan puasa ni. Sampai ada yang terliur. Maafkan aku tau. Haha.


Kalau ada yang masih kuat iman, sila tekan SINI, SINI, dan juga SINI.


Nak tengok sama ada korang terliur ke tak. Hui, nanti kurang pahala aku. Eh, jangan tengok tau. Haha.


Nota kecil : Hot itu sebenarnya cool. Haha :p

8 comments:

Freaky said...

landskap halaman rumah ? ni mesti pandai bab landskap kan ? hahaha

Ezad Skytech said...

tak berani nak tekan entri penuh makanan tu..haha~

hira said...

mana ada freaky. suka tengok je. tak reti nak design tu, design ni. oh, failnya saya ni. haha

hira said...

hahaha. tak perlu. nanti terliur~ :p

cik najihah said...

akk nye keyword x leh bukak 1 minggu..
walamak

coklatberapi said...

eee xnak tekan entri makanan tu nti terliur=.=

hira said...

kak najihah, kenapa tak boleh buka seminggu? huhu. kesian dia~

hira said...

coklat, tak perlu tekan. kalau lepas berbuka, boleh la. haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...