Monday, August 1, 2011

SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita

Assalamualaikum dan selamat pagi. Maaaflah, pagi-pagi ni tak ada idea lagi nak taip entry apa. Memandangkan mood segmen apa semua dah datang balik, haruslah aku sertai dengan penuh gigih. Mentang-mentang hari ni cuti. Haha. Layan je~


Tekan sini.


DUE DATE : 1 OGOS 2011 (23.59)

12 comments:

Golden Rose said...

salam perkenalan

hira said...

salam perkenalan juga :)

CikMiMiey said...

jejak balas :)

hira said...

thank you :D

Abang Stalker said...

rajin join segmen. :) no wonder la segmen abg yg ntah apa2 tu pun hira join. :D rajin orgnya.haha

zareliqa afiqa said...

hye hira!^^ dtg singgah cnie..jom tgk dodol sy,ehee

hira said...

abang stalker, kadang-kadang tu rajin juga la. haha :D

hira said...

hai zareliqa! :D

Chempaka Sari said...

gud luck eh.. dah lama saya follow kamu...

Aimie Diyanna Benignant said...

Salam Ramadhan,
Aimie datang dari segmen yang sama. Baru ada masa nak terjah awak2 semua. Maaf late. Comel je blog awak kan :)

Sudi2 lah follow saya semula ok :)
SAYA AIMIE DIYANNA BUKAN YUNA!

http://imedianna.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

hira said...

thanks semua! :D

IntaNBerliaN said...

Salam..

sori lambat terjah dr segmen yg sama.. ramai sgt, tak sempat nak terjah semua.. :-)

Dah follow awk.. :-)

btw.. Selamat hari raya.. (^_^)

kalau sudi, follow la blog saya.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...