Thursday, August 11, 2011

Khas Dari Hujung Benua Malaysia

Assalamualaikum dan selamat pagi. Hai hai hai~ Bunyi macam ceria je kan pagi ni? Haruslah ceria kan? Takkan pagi-pagi muka kau nak monyok macam terlebih cuka pula ye? Hmmmm.. Alamatnya, tak ada orang nak pandang muka. Haaa.. Tarik lagilah muka tu jawabnya. Huhu.


Pagi semalam betul-betul sebelum nak pergi kerja, encik pos laju datang rumah. Wah, muka excited aku pergi dekat dengan dia. Dia tanya, "Cik Zahirah ke ni?". Aku jawab la, "Ye, saya". Ehem ehem. Padahal dalam hati dah berbunga-bunga. Tiba juga barang aku akhirnya. Eh, nak tau ke apa yang aku dapat dari encik pos laju?



Ni haaaa..






Ingat tak korang dengan giveaway yang NI? Sebenarnya, aku menang giveaway tu la. Hehe. Alhamdulillah, berjaya juga tiba dekat rumah ni. Jauh import dari Perlis. Fuhhhh.. Thanks a lot Cik Ayu sebab sudi buat giveaway ni dan hantar hadiah dari hujung nun di sana :)


Ni hadiahnya..



Comel tak? ;D Merah menyala. Yang penting, ada sedikit pink dekat tengah tu ye? Haha :p

9 comments:

Dhiya Fariza said...

BESTNYEEWW XD NAK GAK tercaps lock on hehe

osHin said...

congrats dear....tp hujung benua tu pontian, johor dik....konpius jap bila baca tadi hihi perlis nun utara sana...ngee

cik najihah said...

dik..nape x berkenalan dengan abg posmen tu hihihi

Dzarief Zuhdi said...

wuuu.. jeles kot asyik tengok org len menng giveaway.. nak jugakk.. wuu

Hehe.. Congrats.. (^^)

Ezad Skytech said...

minat pink ke..? haha~

Syazwan Che Deraman said...

wahhh.comel.
tahniah!!

sergeant keroro said...

tahniah! XD

Clara said...

akq mng? wow! Cr join Ga and contest, semua tak mng.. =(

mmg bkn rezeki nmpknya..

haha..

tahniah!

SoLy SoLicious said...

amboi..syoknye dapat adiah.... Well done :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...