Thursday, July 21, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER


Klik sini.


Blog ni layak difollow dan baca selalu sebab aku ni jenis suka update tiap-tiap hari walaupun sibuk bekerja. Tapi sesibuk mana pun, aku akan tetap terjah blog-blog yang sudi datang ke blog ni mahupun finalis-finalis dalam segmen yang aku join. Kira tak rugilah tu kan. Aku akan tinggalkan jejak walaupun tak sempat nak komen apa-apa dalam entry korang. Apabila rajin melanda, aku akan follow blog sorang-sorang. Haaaa.. Nasib la kan kalau blog aku dah limit sampai 300. Hahaha :p

25 comments:

SoLy SoLicious said...

sy pun join..teheeee... datang melawat ^______________^

hira said...

hehe. thanks a lot! :D

cik najihah said...

meh akak nak datang melawat hee

hira said...

thank you akak! :D

honeycracker said...

hi!
terjah dr segment Abg Ben
selamat berkenalan & follow ^^

http://hihudihatiku.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

DoodleLicious said...

Hai hai haii

salam perkenalan

belog dudel sy masih suam2 kuku lagi ^_^

ninie_azriena said...

hai2,,
ninie terjah sini dari segmen abg ben..
salam persahabatan (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BA
dah follow belog awak dah
kalo sudi folloow la belog saya plak

eiyna zhafirah said...

snggah cni lk :)

hira said...

hehe. thanks! nanti saya usya kesemuanya sekali eh? :)

maszull said...

slm perkenalan...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

GaRy™ said...

gary datang dari blog abang ben...hehe~

hira said...

bagi saya masa untuk terjah semua esok pagi eh? hehe

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

hira said...

take care to you too :D

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

mas saari said...

singgah sini n follow blog awak!

jom singgah blog Mas..
http://www.massaari.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

hira said...

imnabila, it's ok. lain kali join tau. hehe :D

hira said...

mas, kejap lagi saya terjah sana eh? hehe :D

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Abang Stalker said...

mmg rajin dia update hr2 -__- bru tglkn blog dia x smpai 2mggu,entri da mcm air terjun mencurah2.

Zul Fattah said...

terjah sini jugak..sory lewat..
huhu
http://zulfattah.blogspot.com/

hira said...

petua, nanti saya datang sana. jangan risau. saya cuma perlukan masa je :)

hira said...

abang stalker, tu namanya blogger tegar tahu? hahaha :D biasalah tu~ ;)

hira said...

zul fattah, it's ok. saya pun tak terjah lagi ni. haiyoo~ ;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...