Friday, July 15, 2011

Segmen Kenal Blogger Sampai Juling

Nama famous amos : hira

Tempat belajar : UPM, Serdang (Macam dah masuk belajar je. Haha)

Kata-kata : Blog akak dah mantop. Follower dah ramai. Memang bagus sangatlah tu kan buat segmen ni. Boleh kenal dengan lebih mesra lagi. Eceh. Haha. By the way, thanks a lot sebab sudi bagi saya peluang join segmen ni. Semoga akak boleh pergi jauh dengan blog akak tu. Peace! ^__^V



Klik sini untuk join.

22 comments:

cik najihah said...

tq for joining :)
welkem to UPM dear..
nnt kite dating2 hahaha..
tenkiu for da words..hope so & u too..
keep on blogging tau

I said...

Saya join jugak.

http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-blogger-sampai-juling.html

hira said...

haha. your welcome akak~ boleh je dating-dating. tapi kena tunggu time juga la. haha. yeah. insya Allah :)

CikFF said...

dtg cni..dr belog cikNajihah :D

hira said...

thanks :)

ninie_azriena said...

hai2..
ninie datang singgah sini..
salam persahabatan ye (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-blogger-sampai-juling.html

fifie zahram said...

salam perkenalan cik hira...
thanx sudi singgah belog sye ^^v

cik kawaii said...

haii..kunjungan singgah sini..hehe thanks dah jenguk blog sy :))

hira said...

your welcome :) thanks a lot sebab sudi datang sini~ :D

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

salam, senior UPM dtg ziarah kamu :)

asiah_najihah said...

singgah sini kembali...
salam kenal..

mizzkechique said...

membuat kunjungan balas... =)

Aimifiqa said...

singgah dari segmen dari blog cik najihah. sesi terjah-menerjah plak ye. salam psahabatan blogging. :)

sharifahzakiah said...

hye dear sy dtg terjah dari sgmen itu jugak :D keep on blogging dear :)

salam sayang xoxo

hira said...

terima kasih semua :)

sab solhi said...

salam kenal... thx singgah saya nye blog... maaf lambat balas kunjung... (^_^)

Artie said...

Thanks visit me. Panjang umur singgah lah lagi ye :D

hira said...

insya Allah :)

CikMiMiey said...

singgah jejak balas dan komen .. huhu

hira said...

thanks cik mimiey~ :)

ROROI said...

Baru nak follow...Lambat lak dah!:)

hira said...

it's ok roroi. boleh je ni follow. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...