Friday, July 22, 2011

Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya...


Tekan sini ye kawan-kawan. Hehe :D


Segmen Cik Lulu yang dulu pun tak habis lagi ni. Huhu. Separuh lagi. Doakanlah aku dapat terjah kesemuanya. Aku dah la sibuk. Huuuuu.. Sedih betul. Tapi korang jangan risau, aku akan tetap terjah korang ye? Peace! ^__^V

28 comments:

muz said...

selamat menterjaah...heheh

hira said...

yeah! thanks sudi bagi semangat. haha :D

iPai said...

wah LULU Caldina tuh .. dia ni blogger tersangat tegar ni .. takut datang blog dia .. uhuh


hira, saya bukan retis laa .. tp budget je .. hehe .. terima kasih atas nasihat .. !!!

hira said...

dia memanglah tak dapat nak dilawan. banyak sangat post entry tiap-tiap hari. tapi saya banyak segmen tiap-tiap hari. haaa.. kan lain tu? haha :D abang ipai artis juga la. follower bukan main banyak tu. haaa.. nak cakap apa? :p

.izzati liyana. said...

ni saya terjah sini pulak.hihi

hira said...

uik. mentang-mentang kita terjah dia banyak, dia main terjah kita banyak-banyak pula. haha :D thanks izzati! ;)

Gen2Merah said...

datang menerjah di sini dari blog cik Lulu... iya, mari kita ambil masa hujung minggu ini untuk meraoatkan silaturrahim sesama kita..

Salam ukhuwah salam perkenalan ye..

hira said...

salam ukhuwah salam perkenalan juga. hehe :D

Kancil 8349 said...

Salam perkenalan, Kancil8349 datang untuk menerjah..kalau sudi terjahlah blog kancil.....

c genk bah ne said...

Genk menerjah sini
Meramaikan follower anda lagi hehehe
Salam perkenalan dari genk

http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/senarai-peserta-segmen-lulu-caldina.html

POP said...

PoP singgah sini dari segmen Cik Lulu :)

Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya...


Jom join segmen ke2 Cik POP , nak kumpul blogger2 nie..ehehhe...

Segmen Pencarian Blogger 1Malaysia

hira said...

thanks. nanti saya terjah ye :)

Famili Ceria said...

terjah sini dari segmen Lulu Caldina..

Mai la lawat blog saya:
http://depalma-sp.blogspot.com/2011/07/segmen-lulu-caldina-terjah-blog-saya.html

hira said...

insya Allah :)

"Aku"....Nurul Azren said...

Hepy sunday and blogging.. cik reen datang melawat dr segmen blog lulu..
sudi2 melawat dan follow cik reen... love yaa...

hira said...

yeah, saya nak datang la ni. hehe

akhirnya... said...

hii ciksu dtg terjah cni gak.. (",)
salam perkenalan..
p/s: ciksu follow ek..

hira said...

hehe. ok. thanks :)

coklatberapi said...

terjah sini pula;)

hira said...

thank you :D

Athira Husna said...

hye! dtg sini bwk something utk awk..
>> http://tirana91.blogspot.com/2011/07/
redah-je-la-dik-oiii.html

hira said...

dah datang. huhu

LUNA LANUN said...

baru hari ni berkesempatan untuk blog joging dan follow para peserta Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya....

LATEST ENTRIES
1. Viva Voce - Finally I've Got My Master Degree in Chemical Engineering

hira said...

hehe. thank you :D

asiah_Li said...

salam perkenalan.. terbang dari segmen lulu caldina... mari singgah menyinggah..weee~

hira said...

nanti saya datang sana :)

Abang Stalker said...

hbs segmen,org2 ni pun hlg..=='

xmo le time segmen je depa ni.boboi x ske,x ske..mencik!gaagaga..meh lempang muka abg,ngade plk. :P

hira said...

betullah juga tu kot. haha :D eh, bawa bersabar :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...