Friday, July 1, 2011

Z lagi???

Assalamualaikum. Mari meriahkan blog dengan gambar budak kecik yang comel selaku anak buahku, Ziqri. Hehehe. Aku pernah buat previous entry tentang budak ni. Klik sini untuk lihat kembali. Dia hampir memasuki 4 bulan. Besar dah dia ye? :) Dah pandai hisap jari, mengiring, dan menjerit dengan suara nyaring dia tu. Sakit telinga dengar. Sabar je la. Hahaha :D


Ni masa kami sekeluarga pergi makan steambot. Orang lain sibuk makan, dia sibuk usya sana sini. Hahaha. Kesian betul ziqri tak dapat makan. Last-last, dia yang tertidur. Hehe.

Saya Ziqri yang comel. Auntie? Haha :D

Mari kita bernasyid jom? Sepohon kayu daunnya rimbun.. Lalalala~ :p

Dah penat main-main, jom sambung tidur! Zzzzzz..

Ok ok. Kucing aku pun tumpang sekaki. Hahaha.


Habis sudah. Byebye.


Pesanan dari penaja : Mari bekerja segigih mungkin. Weehooo! :D

1 comment:

intan said...

comelnya ziqri..geram tengok..nak cubit pipi..hehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...