Wednesday, July 6, 2011

Sesi kecurkan air liur

Assalamualaikum. Bulan puasa dah nak menjelma. Selepas itu, raya pula menyusul. Raya je mesti korang teringat dengan rendang kan? Tak sahlah kalau pagi raya tu tak ada rendang. Macam tak lengkap rasanya tak ada rendang. Macam menu wajib pula kan? Haha. Mari kecurkan air liur~ :p



Sedap tak? Haha. Maaf, ini gambar rendang yang dibawa ke tempat kerja. Tak ada masa nak berhias bagai. Nak makan je pun. Dah lepas masuk perut, mesti kenyang sampai jilat jari punya laaa~ :D



Lepas ni, korang boleh la buat ke order ke kalau kempunan nak makan. Lagi-lagi kalau buka entry ni pada bulan puasa. Terliur habis la. Jangan batal puasa sudah. Haha. Agak kejam betul ayat tu. Maaf~ Huhu.



Byebye.




Nota kecil : Cheese cake macam lagi sedap ~___~

10 comments:

Freaky said...

perghhh mengancam.. nasib takde bau jep

hira said...

Hahaha. kalau ada bau, memang dah tak boleh nak cakap apa dah namanya tu :p

G3-lina said...

haha~ tak sabar na tunggu raya.. rendang mesti belambak punye!! ngee

hira said...

mestilah~ senang nak jumpa :D

NA said...

Kek keju memang sedap. Rendang tu takyah tunggu raya :)

Syuxer said...

hohoho benda neh kewajipan time raya..:)..xde dia,bako tuan rumah tuh hahaha

hira said...

NA, sedap kan? hehe. teringin nak buat ni. huhu :D

hira said...

syuxer, siap nak bakar tu haaa.. hebat betul. haha. tak pasal-pasal raya dalam lokap la nampaknya. haha :p

Gelugoq said...

salam prkenalan
kembali terjah blog anda =)

hira said...

salam perkenalan juga. terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...