Monday, July 11, 2011

Segmen Promote Blog

Assalamualaikum. Nak join juga segmen ni. Hehe.



Klik sini untuk join.



Start melibatkan diri dalam dunia blog ni pada 28 November 2008. Baru mempunyai follower seramai 224. Ngaaaaa~ Teruk kan? Padahal dah lama sangat 2008 tu. Sekarang dah 2011. Hahahaha.



Nota kecil : Kan dah kantoi aku blogging sejak bila =_____= Hahaha.

9 comments:

Green Apple said...

takpe... lepas join ni.. mesti ramai follower...
biar sy jadi follower ye...

hira said...

hehe. it's ok. thanks tau! :D

Green Apple said...

baru nak cari button follower tapi keluar benda ni lak...

"You already follow .:the truth of me:."

....hehehe... mungkin dah jadi folloer hira kot.... boleh semak ke...

hira said...

dah la green apple. tu la yang pelik, "bukan dia ni dah follow ke?" hahaha

Green Apple said...

haha... gitu ghupe nya...
apa2 pon slmt maju jaya...

hira said...

yeahhhh..thanks a lot green! sangat-sangat mengalukan kedatangan anda di sini. terharu kejap ~_~ haha

c genk bah ne said...

genk datang sini promote anda

http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/genk-nak-promote-mereka.html

ninie_azriena said...

ninie dah promote kamu..
jom tengok (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/senarai-mereka-yang-da-bomb.html

hira said...

hehe. thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...