Monday, July 25, 2011

Sesi berjalan-jalan

Assalamualaikum semua. Wah, malam tadi rajin juga aku habiskan list semua segmen kecuali bro ben ashaari punya. Banyak wooo~ Boleh naik gila aku tengok list. Hahaha. Aku terjah korang punya slow-slow eh? Bila laju nanti, korang tak nampak aku update blog dah, mungkin dekat Tanjung Rambutan. Haaaa.. Siapa susah? Aku juga. Haha :p


Semalam aku dapat cuti bekerja. Maka dengan itu, haruslah aku keluar rumah kan? Eh, bukan lari dari rumah ye? Aku sekeh juga karang kalau sesiapa cakap macam tu. Huhu. Dah lama aku tak keluar rumah sejak bekerja ni. Cuti je, duduk rumah. Duduk rumah je, cuti. Haaa.. Macam mana tu? Abaikan je la. Aku memang suka merepek. Dah, jom layan gambar-gambar ni. Bila tengok, confirm ada yang tau tempat tu. Tak jauh pun, Malaysia juga wehhh~ Hahaha :p


Aku dah lama teringin nak ambil gambar dekat batu-batu tu. Asyik ada orang je. Tension betul aku. Haha


Motif gambar ni? Untunglah ada kamera besar gedabak tu kan? Mahal pula tu. Eh, tiba-tiba je :p


Haaaa.. Nampak tak tugu tu? Eh, bukan tugu tapi lambang tempat sesuatu kan? Dah tau dekat mana ni? Syhhhhh.. Senyap-senyap sudah. Hahaha


Aku suka gambar ni. Budak kecik tu buat apa eh? Tengok awek dia dekat sebelah sana eh? Haaaa.. Ayokkkkk~ Haha. Suka-suka aku je buat caption macam tu.


Haaa.. Bot tu macam best je. No money, no talk la kan? Hehe


Suasana hutan. Wah, hutan la sangat~ :p


Itu aku *macam lagu ekstranged*


Done. Byebye. Peace! ^___^V Hahaha



Nota kecil : Seronok keluar semalam. Sebenarnya nak tengok wayang, tak ada cerita yang best. Bowling penuh. Ada tournament kot. Hampeh je. Saje nak spoilkan plan aku kan? Sabar je. Haha.

20 comments:

cik najihah said...

seronok g jalan ye..hahah akak baru dapat on9 ni

Nur Syazana Mohammed Sani said...

haha ,. bese la 2 penoh ,. g la tempat laen :D

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/bertudong-vs-x-bertudong.html

Fazil Hamid said...

wah...refresh minda nih..

Umedia Network said...

Wah.. SUka gambar suasana hutan tu. Professional. hee. :)

cik pip said...

wah menarik..

tapi


dekat mana..whee~~

bukan tahu sgt tmpat dekat malaysia..:P

zarulfarhana said...

sorg ja ka...

hira said...

kak najihah, for sure seronok la akak. haha :p by the way, welcome back! :D

hira said...

zana, tak tau nak pergi mana dah la. haha

hira said...

fazil, sikit. minda kena rehat. asyik kena je. bosan~ =______= haha

hira said...

umedia, tak profesional la. saja je ambil gambar tu. tengah bosan. haha

hira said...

cik pip, tu dekat...... hahaha :p

hira said...

zarulfarhana, tak sorang :p

Ezad Skytech said...

best je bila dpt tgk pemandangan macam ni...rasa macam nak terjun je dalam air tu..haha~

nurfatiha blacky said...

seronok dpt pi jalan2. hee

hira said...

izzat, sila-sila. seronok~ haha :D

hira said...

fatiha, seronok la juga. huhu. jom? ;D

iPai said...

tau dah kat putrajaya .. hehe .. tp kat mane nak cari tempat batu2 tuh .. tak pernah sampai laa plak ..

Abang Stalker said...

cian da lme x kua jenjln ek.leh la date dgn abg. ;)ngeh3 :D miang plk.haha

hira said...

abang ipai nampak bangunan tu memang la tau. tapi lokasi sebenarnya harus dirahsiakan. haha :p

hira said...

abang stalker kan orang melaka. mana boleh :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...