Thursday, July 7, 2011

Bro, Kasi Kritik Blog Gua, Bleh ?

Assalamualaikum. Hai, cepat betul aku update blog hari ni. Haha. Semua gara-gara nak join segmen Ben Ashaari ni. Silap, Bro Ben Ashaari. Hehe ^__^v



Bro, saya join ni pun saja suka-suka. Sebabnya, saya tengok blog ni pun macam apa je. Perlukan kritikan supaya senang saya nak ubah balik. Kan senang kerja tu ;) Saya tak kisah kena kritikan macam mana sekalipun. Think Positive! ^__~




Byebye.




Pesanan dari penaja : Kata orang, buang yang keruh, ambil yang jernih. Tak gitu? :D

32 comments:

Kemn Azmaili said...

simple n nice blog...

do leave ur comment at mine ya!! =)

http://kemnrocky.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Kemn Azmaili said...

simple n nice blog...tapi banyak widget, agak lambat skit time loading..cuba minimumkan widget maybe akan lebih nice!!!

do leave ur comment at mine ya!! =)

http://kemnrocky.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Afiq Ryunosuke said...

http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

blog comey secomey tuannye~~
cewah~~ :P
keep it up k????

..cik gugu.. said...

errr no kumen ;)

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

hira said...

thanks semua :)

+_Miss.Jannah_+ said...

bunga bunga itu cantek macam bunga sakura :D

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

emmajean said...

Hi... Emma datang nie !! Blog nie yang simple and nice. Happy blogging :d


http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ninie_azriena said...

blog ni simple, kemas dan comel :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

me@monolog said...

nice blog.. sy suka blog yg simple + kemas + senang loading..

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

hira said...

Terima kasih. Saya pun tengah fikir-fikir nak buat apa lagi pembaharuan untuk blog ni. Nanti saya akan terjah semua blog dekat sini. Sabar ye? :)

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuu..alya dtg nie!! ekekek..blog dah cun!! cuma buang widget yg tak penting supaya senang nak loading, happy blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

shiema sufian said...

nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

hira said...

Happy blogging to you too :) Terima kasih sangat-sangat dekat korang sebab sudi kritik blog ni :D

NasZ said...

dah follow awak..

blog ni dah ok..nice..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

Nurhasliza Jeffry said...

Simple and Nice.. =)

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Abby Salvatore said...

belog kiyut xleh nak komen pape dah..:))

http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

chegu abbas said...

x mo kritik hihihi...boleh...ok dah ni... xserabut mata....teruih follow sekali...
http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

rajin-rajin tengok link bawah sama

http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/wordless-thursday-are-you-sure.html

siti nur sarah said...

nice blog..and dah follow
http://sitinursarahharun.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-sikitboleh.html

Kaki Wayang said...

Blog yang aku suka:
1. xde mp3 atau apepown jenis lagu dlm blog
2. simple, takde lampu lip lap
3. takde salji salju
4. xde widget yang mengarut
5. pemilihan warna yang xsesuai..
6. Word verification ta mau tau

Blog anda termasuk dalam blog yang aku suka..dan saya dah follow

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-bro-kasi-kritik-blog.html

hira said...

Banyak list. Ekeke. Terima kasih! :D

eva_evo said...

chumil la blog kamu dear..

jom kritik blog eva..^_^

http://evalovevo.blogspot.com/2011/07/bro-kasii-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

loading blog semua OK la...tak berat..
nanti search kt google tutorial letak iklan nuffnang yang kat sidebar tu dekat post entri... heee

,btw.. happy blogging...=D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Atika Farha ;D said...

background belakang leh kasi jgn gerak tak? yg lain dah ok :)

TYNTHA LANA said...

Salam hira. Akak rasa paling tak perlu kat sini, window pop-up hira tu "selamat menjejaki disini" lebih kurg lah tu aytnya. sebab akak lana naik rimas, setiap kali klik nak baca entry hira yg lain2, tiap kali tu keluar T__T bazir sesaat masa akak hanya untuk tutupnya T__T

Widget lain, no hal..ok. Appearance semua ok. Entry? boleh tahan, usia macam akak boleh masuk lagi otak ni bila baca..ehehe. cuma, keseragaman dalam entry, perenggan tu, kalau awal "justified", biar sampai habis benda yg sama. kalau "center", bia sampai habis entry tu, semua ayatnya dicenter.. (depends juga pada citer hira kan)

Tak paham? leh tnya akak..sama2 la baiki kesilapan, ye dak?bersikap terbuka lebih baik kan.

Good luck hira syg! ^_^

Alin Hassan said...

petak gerak2 kt cursor tu cantik tapi mcm annoying sikit lah.. hehe tu je. template cantik :)

jom terjah n follow sini balik!

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

missunguviolet said...

jenguk dr blog bro ben and follow sini (;
tak sempat nak join . so dapat jenguk jela :(
kalau free datang la blog saya ye :)

gadis melayu said...

pink mmg comel.. awk dh slh letak position iklan nuffnang.. tue yg nmpak dia terkeluar dr layout..

ape pown happy blogging..^_^

jom kritik blog gadis pulak..
BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

jom join
31-7 Birthday Giveaway

jom join nie jugak..
camner nak join churp churp

Ninie Dora said...

another pink blog yg simple.. suke suke :) comel .... jom follow ninie & kritik blog ninie :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Mrs. Farhan said...

Blog dah cantek, tapi lagi ok kalo statik kan background, buang bubble kat cursor, dan tukar cbox awk kepada shoutmix. =D

Saya datang follow awak. Selamat berkenalan. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

Fad said...

follow cni terus..blog ok..xserabut..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

wanie wonek said...

singgah n follow sini yeww. nice blog

http://waniewonek.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...