Friday, July 29, 2011

Layan~~~


Assalamualaikum. Petang tadi aku bosan-bosan, layanlah cerita dekat tv3 ni. Tajuk, Sudu Dan Garfu. Best! Bak kata orang, jangan benci sangat seseorang tu, lama-lama dia jadi lelaki kita. Haaa.. Kan? Siapa susah? Diri sendiri la. Haha. Ramai betul sekarang yang berchatting pun dah boleh jatuh hati. Aku ngaku, aku pun pernah. Huhu. Ok, tutup balik :p


Tapi chatting sekarang ni tak boleh percaya sangat sebab kita pun bukannya kenal sangat dengan lelaki tu kan? Tak tau rupa dia macam mana. Latar belakang yang dia bagi tu entah betul entahkan tidak. Niat dia berkenalan dengan kita pun tak taulah baik ke sebaliknya. Bila dah kenal, mestilah nak jumpa kan? Kalau boleh, elakkanlah. Takut terjadi apa-apa. Tak pun, korang keluarlah secara ramai-ramai ke kan? Dari seorang, macam-macam boleh berlaku. Adeh.



Tadi, baru je habis tengok cerita Sekali Lagi ni haaa.. Berkurun wehhh.. Orang lain dah tengok cerita Harry Potter apa semua, aku baru nak tengok cerita ni. Haha. Download petang tadi. Nak pergi wayang, poket kosong. Huhu. Harry Potter pula aku tak minat. Tak tengok dari first ditayangkan pun. Oh, kesian aku kan? Hoho. By the way, cerita ni sedih. Sempat pula air mata aku mengalir. Hehe. Maaflah, memang layan sikit aku ni. Kalau novel pun sama. Lalala~

34 comments:

Nur Najwa said...

ohh filem sekali lagi, saya dah tengok jugak..hehe tapi Harry Potter saya tak pernah tengok pun,...sama lah kita kan..kan..hehe

Green Apple said...

dengar kata cite ni best...

Ezad Skytech said...

owh...citer sudu dan garfu tu pernah tgk dulu..mmg kelakar la..haha~

tak tengok lagi pon citer Sekali Lagi ni..hee~

hira said...

najwa, hebat! kita geng~ give me five! haha :D

hira said...

akak GA, cerita mana satu yang best ni? hoho

hira said...

best kan izzat cerita sudu dan garfu tu? eh, tak tengok lagi eh cerita sekali lagi ni? alahai. kesiannya. saya nak bagi link untuk awak download. nak? hahaha :D

aimie amalina said...

ending haryy potter mang sedih..huuu..
feeeling kat wayang..kiki
=.=

noona said...

sekali lagi mmg best .lg2 time emy nangis cumel kot..
huhuhuh betol awak ayah saye mama saye yg ckp huhuhuhu
aiyooooo tak bleah lupe kot

hira said...

erk. haha. bagus aimie~

hira said...

betul part tu la yang nangis tu. huhu. sedih~

Nur Najwa said...

Geng kan..kan...kan,, banyaknya kan.. hehehe

hira said...

hahaha. banyaklah juga~

Ezad Skytech said...

da download pon citer Sekali Lagi ni..cuma tak tertengok je lagi..haha~

hira said...

silalah tengok. kata duduk rumah je kan? haha :p

Abang Stalker said...

ok la jgk tu hira.abg ni lg kesian..lgsg x tgk apa2 =='

xde masa nk ke panggung.kje je memanjang..

hira said...

tu la. lain kali abang kena lah uruskan masa juga. jangan asyik keje je. bila nak kahwin ni? hahaha :p

cik najihah said...

nak jugak tengok..akk lagi kesian x tertengok2

hira said...

akak nak link untuk download ke? huhu

Suhazli said...

sama ngan hez!!layan sangat sampai leleh2..hahaha

sergeant keroro said...

send cerita tu boleh?? hehe :P

hira said...

wah, hez hebat! ingatkan lelaki tak layan leleh-leleh ni. haha :D

hira said...

encik keroro, boleh-boleh. bagi link je. haha :p

Suhazli said...

haha hez suka leleh2 ni... :p

Dzarief Zuhdi said...

haha.. lam hati ada kolam air.. sbb tu cpat tacing.. :P

p/s: thx ajrkan camner nk aitopublish

eiyna zhafirah said...

memang layan la tgk citer tue :P

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia teringin nak tengok :(

hira said...

hez jiwang :p

hira said...

dzarief, ada la sikit. haha :D by the way, your welcome ;)

hira said...

eiyna, memang layan sangatlah~ hahaha :D

hira said...

kak tia download je, senang cerita~ hoho. jangan sedih ye kak? :)

Tea Dno said...

kesian jugak tgk cite nih, huhuhuhh. belum habis tengok pun lagi, baru tengok sikit.

hira said...

sedih cerita ni tea. hehe. tapi best! sila-sila tengok bagi habis ye? huhu

Abang Stalker said...

hira tny abg ble nk kwin?hahahha


tggu la,blm ada rezeki lg nk kwin. :D calon da ada,cuma blm bersedia je. :P

hira said...

ready cepat-cepat tau! haha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...