Thursday, July 7, 2011

Pencarian Cik En Dan Blog

Assalamualaikum. Jalan punya jalan dekat blog orang, tiba-tiba jumpa contest ni yang dianjurkan sendiri oleh Cik En. Haha. Adahal sebelum ni pernah jumpa juga. Cuma tak terlintas dekat fikiran nak join. So, bila dah usya dan faham semua syarat-syaratnya, aku nak join la wehhhhh.. Macam seronok. Tak apa, tak menang tak bermakna kita kalah kan? ;)



Tema blog ni for sure la pink kan? Tapi tak tau pula sejak bila aku suka pink ni. Ala-ala gadis melayu sejati yang suka pink je youuu.. Hahaha. Ngada kau nyah. Tampar kau karang :p




Namun, nak menang kenalah menepati kriteria-kriteria yang ditetapkan. Hadiah pula berupa banner khas dan akan dipromote oleh Cik En ni sendiri. Seronok, bukan? ;D Mari sertai beramai-ramai. Klik sini. Kepada yang dah sudah, tahniah :)



Byebye.




Nota kecil : Cik En, gambar tu tak boleh link kan atas sebab tak nak dicopy. Hehe.

Pesanan dari penaja : Persahabatan itu mungkin memberi kebaikan kepada kita. Begitu juga sebaiknya. Carilah yang setulus hatinya yang menerima kita seadanya. Amin :)

4 comments:

eintan nurfuzie said...

its orite dear...
thnks join..
t cik en akan listkan k?

hira said...

Your welcome. Thanks :)

ninie_azriena said...

datang dari segmen cik en..gud luck ya :)

ninie join juga..jom usha =)
http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/pencarian-cik-en-dan-blog.html

hira said...

ninie hebat sangat~ hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...