Friday, July 15, 2011

Nervouskah anda?

Assalamualaikum. Kepada para lepasan STPM mahupun Matrikulasi, sila bawa bersabar ye. Aku tahu korang mesti rasa cuakkkkk sangat tu kan. Jantung korang pun mesti dah dup dap dup dap je dari tadi kan? Itu semua gara-gara keputusan UPU yang akan keluar beberapa minit lagi. Serius, aku tak gementar langsung. Nak kata aku ni genius, itu jauh sekali. Aku hanya akan begitu nervous apabila nak tunggu dia loading. Itu je. Yang lain, tak ada makna. Hahahaha. Nampak sangat aku gilaaa sekejap. Yelah, aku tahu result tu keluar pukul 12. Kepada lelaki-lelaki sekalian, korang pergilah solat jumaat tu dulu. Dah habis karang, baru tengok eh? Bukan apa, aku confirm plus yakin bahawa website UPU tu akan trafik jam kejap lagi. Dari korang buang masa, siap-siap je la pergi solat jumaat. Sampai awal, lagi bagus. Hehe.

Kepada para-para wanita pula, dari korang menggigil tak tentu pasal baik korang layan movie ke rancangan memasak ke kan bagus. Aku dapat result Matrikulasi dulu dengan selambanya tengok result waktu malam. Kan itu lebih seronok! Hahaha :p Apa-apa pun, di kesempatan ni, aku nak ucapkan goodluck kepada korang semua. Semoga mendapat univerisiti yang elok serta memenuhi hasrat korang. Kalau tak elok, tak ada pula korang mohon situ kan? Huhu. Macam-macam la kau ni, zahirah. Peace! ^____^V



Done. Byebye.

7 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

selamat maju jaya~~~

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/debaran-penantian-180-minit-terakhir.html

hira said...

hehe. thanks you :D

Nur Syazana Mohammed Sani said...

zana xsabar nak abes SPM ,. nak merase jugak belajar dekat U =)

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/adore-with-him.html

r'Da said...

hye jom same2 follow blog..hehe.. slmt bekenalan..

hira said...

zana, sabar eh? hehe. belajar rajin-rajin. Insya Allah, dapat suatu hari nanti. Amin.. :)

hira said...

ye r'da. huhu :D

hira said...

ye r'da. huhu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...