Monday, July 4, 2011

NOVEL MELETOP~!

Assalamualaikum. Korang jiwang tak eh? Aku pelik la. Kenapa orang jiwang je mesti nak kaitkan dengan novel? Novel je mesti jiwang. Haiyoo.. Aku dah lama tak baca novel. Maklumlah busy sangat dengan benda lain sampaikan novel pun aku buat tak tahu je kan. Itu bermakna, aku tak jiwang kan? Sila-sila angguk kalau tak, aku sekeh. Hahaha. Kejam betul ayat aku.


Namun, akhirnya sekali lagi aku berjaya menghabiskan novel tersebut setelah sebulan beli. Bukan beli tapi dapat. Ayat nak sedap. Haha. Teruk betul bunyinya. Mula-mula nak pilih novel tu bukan main susah. Baca sinopsis sikit, dah macam "Bestnya novel ni *ala-ala orang gedik*" Hampeh betul. Tapi bila pandang satu novel ni, macam terpaut sudah hati aku dengan dia. Macam orang jatuh cinta. Ok ok. Macam ter"over" pula gayanya. Hahaha. Mesti korang pun macam nak termuntah kan? Sorry~ :p



Aku jatuh hati apabila tengok ni...


.............................


...........


..



Senyuman manismu~ Haaaa.. tergoda tak? Hahaha. Tengok cover macam comel je, tu yang terus nak beli ;D



Byebye.



Pesanan dari penaja : Tahu korang semua kaki novel. Banyak betul koleksi. Bukan macam aku. Huhu. Tak mampu aku nak beli banyak-banyak. Mahal ! :p

4 comments:

Freaky said...

freaky jiwang tapi jiwang ikot lagu dan movie. hehe

hira said...

yeah. itu yang nak dengar tu. hahaha

cik najihah said...

cite novel tu sangat2 bes la hihi

hira said...

dah baca ke najihah? o.0 huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...