Monday, July 18, 2011

SEGMEN: KAMI SAYANG RAKAN BLOGGER


Nama : hira

Umur : 19 tahun


Tak nak tag sebab dah nak cukup dah. Haha


P/s: Tak tau sempat ke tak. Adeh. Baru balik kerja ni ~_~


20 comments:

rara pinkmafia said...

knp tak tag kat kak rara,heheheh akk nk join.

hira said...

haha. adeh. akak, saya pun tak sure saya termasuk ke tak sebab yang boleh join 50 orang je. masa saya tengok, dah 48. haiyoo.. takut buat orang lain marah ke apa ke kan. huhu. tu yang tak tag

ninie_azriena said...

dear..actually mmg dah lebih penyertaan..
tapi ninie still terima penyertaan sis..tanks sgt2 tau (n_n)

hira said...

yay! thanks a lot ninie~ :D

Cik Ezy said...

saye dr kumpulan satu dtg melawat..
=)

hira said...

thanks. nanti saya melawat semua nanti ye? :)

myezatul aQma said...

dr kumpln 1.singgah sini(^___^)

Abang Stalker said...

abg dtg folo dan skodeng ahli group 5 yg gojes.. ;)

-abg group 5 jgk ;D

Marina said...

Ahli kumpulan 2 terjah ahli kumpulan 5

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_19.html

L-mi Redzz said...

kunjungan dr group 2.. =)

Shaherah said...

hye hye.. Shera dari kumpulan 4.. Saje jalan2 sini..
Shera pun ade join segmen ni.. Kalau nak singgah.. Meh lar.. ^_^

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger.html

angahIera said...

ahli kumpulan 5 datang singgah & follow :)

http://angahiera87.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger.html

~iz~ said...

salam kenal..
iz dari kumpulan 2..jln2 sini..:)

dAyAnA. ヅ said...

dax kump5 dtg :))

eyza ♥ said...

salam perkenalan yea :)
eyza ahli kump 5 juge ..

faridah nazurah said...

hee :) datang menyebok kat sini. sy dari group 5 jugak,

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger.html

btw, thanks ye review blog sy. sorry kalau dah lama tak update blog, hanya ada segmen2 je sebab terlampau busy. STPM dah nak dekat.

oPiE iSa said...

Hehe. baru nak terjah geng grup 5 ni... salam perkenalan... :)

hira said...

thanks a lot! saya nak terjah sekarang. sabar semua~ hahaha

cik kawaii said...

datang bw kat sini :))

hira said...

thank you! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...