Saturday, July 23, 2011

Sendiri mau tanggunglah~

Assalamualaikum. Entry pendek je hari ni. Memandangkan semalam terlebih bekerja keras, akibatnya diri sendiri yang tanggung. Haaa.. Apa bendalah aku nak cakap sebenarnya ni. Berbelit-belit. Aku nak cakap, aku cuai la sebenarnya. Selalu macam tu. 1 luka di tangan belah kanan dan 2 lagi tangan belah kiri. Huuuu.. Nasib la kan? Orang cuai macam aku memang macam ni =____= Lagi satu, mata aku pun still merah sebab kena tumbuk dengan orang. Wah, spekulasi apa aku nak buat ni? Haha. Tak adalah, pemegang ala-ala bulu ayam tu terkena mata sampai berair mata aku wehhh.. Hehe. Hebat aku. Pedih je mata. Kalau sampai pagi esok tak ok juga, buat check up je la jawabnya. Erk. Ada duit ke? ~___~



Done. Byebye.



Nota kecil : Terima kasih kepada yang sudi memberi feedback dalam entry malam tadi ;D

16 comments:

H.J said...

siannya dia..haha

Gadis Pantai Timur said...

ni kena buli ke apa???datang balas kunjungan kat sini..

Anis anak wong said...

hira ? mcm nme skolah anis..huhu..bdway..thnks..and da follow anda

zOeY zAu YaH said...

letak ubt titis..kalau truk gi klinik ok hehe

hira said...

h.j, kesian tapi gelak tu apa? haha :D

hira said...

gadis, bukan kena buli la. kan dah mention tu. hahaha :p

hira said...

anis, ada eh sekolah nama hira? tak tau pun. hoho

hira said...

kak zoey, dah letak ubat tapi still tak berjaya. sedih ~___~

Ezad Skytech said...

lain kali hati2 la ye hira...hee~

hira said...

insya Allah. huhu

nabila faryzza said...

alorh ciann. lain kali, buat kerja elok elok. :)

hira said...

hehe. ok :)

iPai said...

mesti kurang mas kawin cam ni .. heheh

Abang Stalker said...

cdg2 abg nk la pinang hira 35K,x jadi la nmpknya..5K je la,30K da lesap sbb byk luka2 kn. hahahaha ;D

hira said...

abang ipai, tak kisah la kurang-kurang pun :p

hira said...

eceh. yeye je abang stalker ni. tak boleh percaya. kan dah ada awek :p 5K tu dah kira banyak wooo~ haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...