Monday, July 11, 2011

Anime

Assalamualaikum. Pagi tadi aku buka blog dan sangat teruja sebab follower dah 222. Ngaaaaa~ Nombor cantik tu wehhhhhhhhh.. Tapi malangnya, sejak semalam box follower macam hampeh gila. Ramai betul orang *Tipu-tipu. Tak sampai 5 orang pun* yang tanya macam mana nak follow kalau box follower tak ada? Hahaha. Memang kejam betul itu box. Saja je kan? Tapi nasib baik aku dah tukar box follower tu. Aku letak dekat menu tab je. Senang weh kerja aku. Kau tekan. Then, follow je macam biasa. Insya Allah, dapat punyalah. Huhu.


Ok-ok, berbalik kepada cerita asal. Hehe. Dua hari lepas, sekali lagi aku telah berjaya menghabiskan masa-masa aku bekerja dengan membaca buku. Mesti korang tertanya-tanya kan? Aku ni kerja apa sampai asyik baca buku je? Librarian? Hahahaha. Tidak! Aku tak sebaik tu la :p Biarkan je pertanyaan tu. Hehe. Yang penting, aku dapat menghabiskan semua cerita-cerita yang best. Kebanyakannya, anime. Ulang lagi sekali, ANIME wehhhh.. Haha. Aku dah addicted sangat dah. Comel gilaaa~ Aku tau aku tak boleh lukis sebaik korang yang artistik tu. Haaaa.. Kan dah merendah diri. Setakat orang lidi boleh la. Tapi pernah juga lukis kartun majalan Blues Aku Selamanya. Hampeh juga. Sabar je. Dah la. Panjang sangat, layan je cover buku cerita ni eh? :)








Banyak tak? Hehe. Satu hari boleh habiskan kesemua ni. Tak muak, tapi sangat berbaloi ;)



Done. Byebye.



Pesanan dari penaja : Semua yang terjah semalam akan diterjah semula pada malam ini. Harap maklum :D

2 comments:

Freaky said...

bukan ke komik ni banyak sangat adengan cium ?

hira said...

Tau tak apa =____________= Hampeh betul. Kebanyakannya macam tu. Orang jepun memang suka anime macam ni eh? Haiyoo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...