Friday, July 1, 2011

Seminggu 100 Follower Kembali

Assalamualaikum. Rajin betul aku update blog tiap-tiap hari kan? Menyampah tak? Hahaha. Ada aku kisah? :p Baikkkkk.. nampak tak tajuk entry dekat atas tu? Sudah semestinya la kan? Kalau tak nampak tu, memang kena guna kanta pembesar la jawabnya. Huhu. Korang, jom la join~ Boleh rapatkan hubungan silaturahim antara blogger-blogger. Seronok kot ^______^


Sila tekan sini supaya terus ke blog beliau. Maaf ye Encik Firdaus, blog ni tak boleh ditekan-tekan sebab tak nak orang lain copy paste. Huhu. Peace! :D


Done. Byebye.


Pesanan dari penaja : Senyumlah wahai anda sekalian :D

41 comments:

NA said...

Aik takde orang komen lagi ke? Apapun terima kasih melawat blog saya. Saya dah ikut blog awak. Salam perkenalan. Rajin-rajin jenguk blog saya yer. Haha.

hira said...

belum sebab nama saya belum tersenarai lagi. huhu :D insya Allah :)

NA said...

Hira,blog awak dah tersenarai kumpulan 11. Hehe. Rupanya saya pengomen pertama.

gadis melayu said...

singgah sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

Seminggu 100 Follower Kembali

jom join
31-7 Birthday Giveaway

alynfazlin said...

singgah sini ye dr segmen freaky. :)

najihah sahami said...

haipp..mish singgh dari blog encik firdauss....kita satu grup la..hehe..

follow kamu~~

hira said...

Thanks a lot guys :)

Green Apple said...

SALAM KENAL...
singgah dari segmen yg sama blog freaky....
sy dr grup 3

Follow sini....:)

http://ciksufarida.blogspot.com/2011/07/segmen-seminggu-100-follower-kembali.html

hira said...

Salam kenal semua. Nanti saya lawat semua blog yang singgah sini ye? Terima kasih banyak-banyak :)

noona said...

follow kamu
noona dari segmen yg same

F.U.Z.Z.Y said...

haiii~
cik fuzzy dtg singgah blog kamu :P
dpt link dr segmen ni lah..
dah follow kamu jugak :P
rajin-rajin singgah la blog sy pulak :)

daya said...

singgah sini n folow dr segmen freaky. :)

jemput singgah blog saya. :)

genkc0rner said...

salam perkenalan dari negeri di bawah bayu...genk terjah anda.. ^_^


JOM KOMEN ENTRI GENK
JOM JOIN SEGMEN GENK DAN CP

Qaseh Qhaleef said...

awcakk !
terjah sini ... sambil follow kamu ..
dri segmen encik freaky jugak ...
salam kenal ..
=)

pha is said...

salam seminggu 100 follower...
saya datang terjah kumpulan 11 dan follow awak...
jemput2 lah datang ke blog saya nanti ye...

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuu..alya dtg nie nak terjah blog yg join Seminggu 100 Follower, haii selamat berkenalan! :D

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html

ashafanie said...

DONE FOLLOW blog kump ke 11


Tahniah dah tersenarai
Singgah dari segmen Freaky utk follow blog ni..
Andai sudi, singgah follow my blog d kump 11..xde pksaan.

p/s:::Komen copy N paste.. mungkin sudah menjadi followers anda.. :-)

Happy Blogging

pRiNCe said...

prince dri kmpulan 9 dtg nk berkenalan..sudi tak jadi kawan prince??:)

Awak Ni Kiut Lah..Suka Tengok Awak..
Jalan Paling Bahaya Di Dunia
[ Video ] Inilah Akibatnya Apabila " Harimau " Cuba Cium Buntut " Kuda "

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

datang terjah dr kump 1 n follow..!:D


Jom join Segment Saya Punya Lagi Best!
http://nokakashichi.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html

Dzarief Zuhdi said...

ello !!

Salam kenal.. :D
Jengjalan kat blog nie jap XD

misz myza said...

singgah sni dr segmen freaky... Sorry, lmbt dtg... BTW, Salam perkenalan... hehehehehe.. :p

zieyzain said...

hyepp,..ziey janjalan here dr segmen,..follow u yah=)

BuD@k B@Ru BL@J@R said...

dr kump 14~ singgah ni... btw, nice blog~ ^^

azeelia azman said...

sggh dari group 1.folo sudaa :)

LUNA LANUN said...

saya dtg dr segmen Seminggu 100 Follower Kembali untuk menggegarkan anda... :)

Entri terbaru dan entri pilihan, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Venice of the East - Kampong Air Brunei Darussalam
2. Patutkah aku lempang budak ni laju-laju?!
3. Dimana letaknya kecantikan wanita?! Di hujungnya kah, di pangkalnya kah?!
4. Bila Nafsu Sudah Memuncak...
5. Masjid Omar 'Ali Saifuddien, antara masjid yang paling mengagumkan di Asia
6. Masjid Jame' Asr Hassanil Bolkiah, betulkah kubahnya diperbuat daripada emas tulin?!
7. Bandar Seri Begawan, ibukota negara Brunei Darussalam
8. Unsur "JANGAN DIBUAT" Pada Blog Untuk Menjadi "BLOG MESRA PENGUNJUNG"
9. 5 Kebiasaan Blogger Yang Perlu Dihentikan

by LUNA LANUN

hira said...

Thanks semua :)

fieha said...

salam ziarah
blogwalking here :)

hira said...

sila-sila :)

sue perbs.. said...

terjah sini jap... monink

ame elms ! said...

hello there ! ame singgah sini dari list Segmen Seminggu 100 Followers . ;)

wahh , nice blog you have here yaw . keep on blogging and keep the great work here ya . dont stop ! haha :)

have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

hira said...

morning sue :)

hira said...

morning sue :)

hira said...

ame, insya Allah. nanti saya terjah malam karang eh? huhu

asnizaziz said...

salam perkenalan :)

hira said...

salam perkenalan juga :)

Faztee Danisha said...

assalam datang jenguk blog ni ..sori br ade ms nk BW..meh jemput gi rumah jugak ye
harimau vs singa..bahang dah terasa ni
meh main belon
anak rita rudaini yg tembom
kumpul duit syiling..yg baru nak keluar dah

hira said...

it's ok :)

Cik Wunny said...

salam ziarah dari kumpulan 14...
follow me...=)

http://cikwunny2410.blogspot.com/

hira said...

thank you :D

^^nu[dd]yra^^ said...

selamat berpuasa..

sy cik dd..
dr kump 1...
segmen seminggu 100 follower...
sori lambat terjah

Ariena Hisham said...

Hallu hallu hallu! Saya dari segmen freaky, follow blog awak :) Jom terjah blog saya pulak :D TQ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...