Thursday, July 21, 2011

SAYA NAK JOIN BLOGLIST FAHMI DI SINI


Berminat? Tekan sini.


Aku join segmen ni sebab blog aku ni still tak ramai follower walaupun dah lama berblog. Tak ramai pun sebab aku tak aktif pun sebenarnya dulu. Ni tengah nak aktif balik. Tiap-tiap hari aku akan berusaha update walaupun satu entry je. Tetap rajinkan diri untuk blogwalking walaupun tangan aku dah penat buat kerja pada belah pagi. Haaa... Terharu tak korang? Haha. Yelah, aku perasan sorang-sorang je ni. Huuuu..

Negeri asal aku adalah Negeri Selangor. Anak jati Selangor wehhhh.. Jangan main-main. Hoho :p Puasa dah nak dekat, raya pun dah nak tiba. Baju raya dah lama tempah. Terlebih semangat pula kan? Huhu. Tema baju raya tahun ni adalah PURPLE! Hooray~! Shawl pun dah lama siap beli. Tunggu nak pakai je. Hebat betul aku ni =______= Hahaha :D

6 comments:

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam...tnx sudi join:)

terus singgah ke blog fahmi =)

hira said...

waalaikumussalam. your welcome. hehe :D

ntcm von misteriusha said...

hye :)
slamat berkenalan
follower 506
dtg terjah dri segmen fahmi

hira said...

hehe. thank you :)

Abang Stalker said...

tahun ni hijau :D

hira said...

ehem ehem. hijau apa tu ye? pekat? daun pandan? huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...