Wednesday, July 20, 2011

Khas Untuk Anda


Tahniah! Anda merupakan followerku yang ke-333. Cantik wooo nombor tu. Nak sign meh. Hahaha. Thanks a lot cik epalpai. Blog ni tak ada apa-apa pun. Huhu. Setakat pink je lebih ni. Haha. Meh sini nak review blog. Inilah kelebihan follower yang sangat bertuah ;)

Blog cik epalpai ni sangat simple. Dipenuhi dengan warna oren dengan merah. Favourite colour eh? Hehe. Dia adalah geng dalam terjahan pertamaku tadi. Seronok. Dia merupakan bakal guru. Wuu.. Bakal berbakti kepada agama, bangsa dan juga negara tau. Jangan main-main. Hebatkan penangan seorang guru? Sampai bila-bila tittle guru takkan hilang. Tanpa guru jugalah, kita ni tak berjaya seperti sekarang. Terima kasih, guru-guruku! :D Korang datang la blog dia. Ramaikan kenalan tak apa :)

4 comments:

angahIera said...

ops! nak tegur...header tue saya punya^^ bukan cik epalpai....hehehe....

hira said...

macam sama. haha. adeh. thanks sudi tegur~ :D

Ezad Skytech said...

congrats hira...333..(^^,)
cantik nombor tu woooo...heee ~

hira said...

haha. tau tak apa. tapi awak punya lagi banyak kan follower? saya tau tu. haha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...